Hjem > Salg! > Salg! >
Alle produkter i kategorien (totalt 20) Sorter etter navn eller pris

Munki Munki - Apekatt overaller  

Praktisk og morsom denimoverall med "lappeteppe apekatt" på fronten. Overallen har trykk-knapper på insiden av beina som gjør det enkelt å skifte bleier. T-skjorten som er vist her selges seperat - se nede under "Relaterte produkter" for å komme til Ape

Kr. 360,-
Mer informasjon

Munki Munki - Apekatt t-skjorte  

Langermet t-skjorte i 100% myk bomull. Morsomt apekattmønster med knepping på skuldrene.

Kr. 175,-
Mer informasjon

Munki Munki - Apekatt-tunika  

Tunika er i denim og har knapper bak i nakken. Brodert apekatt på fronten og med flanell rysjer nederst. T-skjorten vist her selges seperat - se nede under "Releterte produkter" for å komme til Apekatt t-skjorten."

Kr. 220,-
Mer informasjon

Ellemi - Beige bukser  

Very good quality practical pant that can be used in any season. Washes well. Side pockets, button and zipper front.
Norsk beskrivelse kommer snart.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Blomster-denimbukser  

Unik denim bukse med strikk i livet og broderte blomster i fronten. Lett å vaske. Buksen kan brukes til hverdags eller til finere anledninger.

Kr. 175,-
Mer informasjon

Blomstrede bukser  

Kule bukser i et spesielt blomstermønster. Buksene er i tykk bomull og er perfekt for høsten. Brukes til litt finere anledninger.

Kr. 250,-
Mer informasjon

Zutano - Campshirt  

Denne vil du like! Langermet skjørt med knapper, frontlomme og krage. Myk bomull i et livlig mønster. Passer til det meste og er i meget god kvalitet.

Kr. 180,-
Mer informasjon

Cozy Toes - Fleecebukser  

Fleecebukser med strikk i livet. Buksen er i lys beige og passer til det meste. En god bukse til høstdager i barnehagen.

Kr. 176,-
Mer informasjon

Hverdags bukser  

Praktisk helårs bukse. Gir stor bevegelsesfrihet. Strikk og knytting i livet. God kvalitet. Leveres i to farger.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Cozy Toes - Høstoveraller  

Overallene er av veldig god kvalitet og kan brukes til det meste. Nydelig mykt stoff (100% rayon) og detaljer i tynn blå kordfløyel. Knapper på innsiden av bena.

Kr. 360,-
Mer informasjon

Høyhals i myk bomull  

Høyhalset topp i myk bomull med festlig blomstrete mønster. Toppen er a-formet, dvs. litt videre i livet - perfekt over hverdagsbukser, skjørt eller til litt finere bruk under kjoler. Toppen er litt smal og det kan være lurt å gå opp en størrelse.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Jeans med rosa bånd  

Litt finere jeans. Det som gjør denne buksen litt spesiell er et nydelig rosa bånd i llivet - det gir litt særpreg! Kvaliteten er veldig god og behagelig med litt "stretch".

Kr. 199,-
Mer informasjon

Kordfløyel tunika  

Kordfløyelstunika i 2 ulike farger/mønstre. Tunikaen er ermløs og foret med et morsomt stoff. Kan kombineres med mye - se nedenfor for ideer!

Kr. 250,-
Mer informasjon

Zutano - Kordfløyelsbukser  

Kordfløyelsbukser med strikk i livet. En praktisk og god helårs-bukse. Passer meget bra til "Campshirt" - se nedenfor for detaljer.

Kr. 199,-
Mer informasjon

Pineapple Kiss - Kunstnerstunika  

Lyseblå a-formet bluse med knepping i fronten. Blusen har rund "peter pan" krage og lange ermer. Blusen er i 100% nydelig myk bomull! Kan brukes til litt finere anledninger eller med jeans.

Kr. 199,-
Mer informasjon

Myke kordfløyelsbukser  

Anvendelige bukser i myk kordfløyel med strikk i livet og baklommene. En fin bukse til barnehagen. Kan kombineres med mye- se nedenfor for noen ideer!

Kr. 160,-
Mer informasjon

Cozy Toes - Oransje kordfløyelsbukser  

Veldig praktiske bukser i en nydelig mørk oransje farge. Buksen er i myk kordfløyel og kan kombineres med det meste. En bukse som passer til bruk i barnehagen!

Kr. 220,-
Mer informasjon

Prikkete skjorte  

Langermet skjorte i 100% bomull. Kan kombineres med mye. Grei og behagelig med frontknepping og krage. Helårs skjorte.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Rosa bluse - UTSOLGT  

Nydelig bluse med rund krage og knapper i fronten. Stripet mønster med sølvtråd. Veldig fin til julefester. Passer bra med "Jeans med rosabånd" - se nedefor for detaljer.

Kr. 180,-
Mer informasjon

Zutano - Rutemønstret kjole  

Koselig kjole i gammelrosa rutemønstretflannel. Knepping bak i naken, "peter pan" krage og rysjekant. En liten lomme på fronten.

Kr. 248,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser