Alle produkter i kategorien (totalt 18)
Sorter etter navn eller pris

Munki Munki - Apekatt overaller  

Praktisk og morsom denimoverall med "lappeteppe apekatt" på fronten. Overallen har trykk-knapper på insiden av beina som gjør det enkelt å skifte bleier. T-skjorten som er vist her selges seperat - se nede under "Relaterte produkter" for å komme til Ape

Kr. 360,-
Mer informasjon

Munki Munki - Apekatt t-skjorte  

Langermet t-skjorte i 100% myk bomull. Morsomt apekattmønster med knepping på skuldrene.

Kr. 175,-
Mer informasjon

Munki Munki - Apekatt-tunika  

"Tunika er i denim og har knapper bak i nakken. Brodert apekatt på fronten og med flanell rysjer nederst. T-skjorten vist her selges seperat - se nede under "Releterte produkter" for å komme til Apekatt t-skjorten."

Kr. 220,-
Mer informasjon

Munki Munki - Cowboykjole  

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Munki Munki - Hummer bukse  

Veldig søt sommerbukse med maritimt motiv og knytting i livet. Kan lett brukes hele sommeren!

Kr. 220,-
Mer informasjon

Munki Munki - Hvit bluse  

Hvit langermet topp i 100% myk bomull. Den har en "peter pan" krage og knyttingen i nakken. Passer fint til det meste, både til fest og hverdags!

Kr. 199,-
Mer informasjon

Munki Munki - Jeans med knapper  

Praktisk jeans med god passform rundt knærne tilpasset barns aktivitet. Knapper på fronten og elastisk midje. Nydelig mykt denimstoff.

Kr. 220,-
Mer informasjon

Kortermet t-skjorte  

Enkel kortermet t-skjorte i en nydelig lys blå farge. Knapper på skulderen. 100% bomull.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Munki Munki - Mushroomkjole  

Høstkjole i myk kordfløyl med et festlig soppmønster. Kjolen har en "peter pan" krage, folder og knapper på fronten.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Munki Munki - Nissekjole  

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder. Denne nissemønstrede kjolen er perfekt for juleselskap.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Munki Munki Sett - sjølivmønstret overall med t-skjorte  

Sett inkludere overall og t-skjorte. Festlig hummer/sjøliv mønstret overall! Overallen har knapper på begge skuldrene og på insiden av beina. Korte bukser. 100% bomull. God kvalitet! Enkel hvit kortermet t-skjorte med knapper på skulderen.

Kr. 399,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sett med cowboy skjorte og bukser  

Cowboy-settet inkluderer skjorte og bukse. Skjorten er av børstet bomull og har knapper foran. Buksen er i myk denim med lappeteppe kaktus på knæet og mansjettene er i flanell.

Kr. 399,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sjølivmønstret overall  

Morsom hummer/sjøliv mønstret overall! Knapper på begge skuldre og på insiden av bena. Korte bukser. 100% bomull. God kvalitet! T-skjorten er ikke inkludert i prisen.

Kr. 310,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sommerbluse og linbukse  

Sett bestående av bluse og bukse. En nydelig sommerbluse med bursdagsmønster. Knapper på hver skulder. Leveres med lyseblå linbukser som vist på bildet. Buksene har strikk i midjen.

Kr. 399,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sommergenser  

Marineblå strikkejakke i 100% bomull. Frontknapper og strikket oransje hummer foran. Lett å smyge på når sommerkvelden blir kjølig!

Kr. 350,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sommerkjole  

Nydelig ermeløs sommerkjole i myk bomull. Glidelås på siden. Leveres i sjøliv eller bursdagsmønster. Kjolen kan lett kombineres med en bluse for litt mer "pyntede" anledninger!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sushioverall med t-skjorte  

Settet inkluderer overall og t-skjorte. Festlig sushimønstret overall! Knapper på begge skuldre og på insiden av beina. Kort bukser. 100% bomull. God kvalitet! Enkel lys blå kortermet t-skjorte med knapper på skulderen.

Kr. 399,-
Mer informasjon

Munki Munki - ZigZag partykjole  

Morsom partykjole med bursdagsmønster. Kjolen er kortermet med krage og knapper i fronten. Barnet kommer til å huske denne kjolen senere i livet sitt!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Handlevogn
Totalt kr 0
 • Logg inn / Registrer
 • Tilbud

  Stripete fleecegenser

  Lun og myk stripete fleecegenser. Perfekt for høst og vinter dager. En god genser som kan brukes året rundt, og som passer til det meste.

  Pris kr 184,-
  Veil kr 230.00 ?>
  Spar kr 46.00

  Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
  kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser