Alle produkter i kategorien (totalt 5)
Sorter etter navn eller pris

Pineapple Kiss - Flare bukser  

Fargerik bukse i myk fløyel. Buksen har strikk i livet og buksebena er litt videre nederst. Kan brukes til enhver anledning!

Kr. 200,-
Mer informasjon

Pineapple Kiss - Flower-power bukser  

Myk burgunder kordfløyelsbukser med påsydde blomster, strikk i livet og en fløyelstripe på hvert bein. En fin bukse som passer til mange anledninger!

Kr. 239,-
Mer informasjon

Pineapple Kiss - Høyhals i myk bomull  

Høyhalset topp i myk bomull med festlig blomstrete mønster. Toppen er a-formet, dvs. litt videre i livet - perfekt over hverdagsbukser, skjørt eller til litt finere bruk under kjoler. Toppen er litt smal og det kan være lurt å gå opp en størrelse.

Kr. 168,-
Mer informasjon

Pineapple Kiss - Kordfløyelsskjørt med underskjørt  

Veldig pent kordfjøyelsskjørt med pyntebånd og strikk i livet. Morsomt mønstret underskjørt som gjør antrekket spesielt. Dette skjørtet vil helt sikkert gå i arv!

Kr. 319,-
Mer informasjon

Pineapple Kiss - Swing bluse  

Lyseblå a-formet bluse med knepping i fronten. Blusen har rund "peter pan" krage og lange ermer. Blusen er i 100% nydelig myk bomull! Kan brukes til litt finere anledninger eller med jeans.

Kr. 310,-
Mer informasjon

Handlevogn
Totalt kr 0
 • Logg inn / Registrer
 • Tilbud

  Stripete fleecegenser

  Lun og myk stripete fleecegenser. Perfekt for høst og vinter dager. En god genser som kan brukes året rundt, og som passer til det meste.

  Pris kr 184,-
  Veil kr 230.00 ?>
  Spar kr 46.00

  Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
  kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser