Alle produkter i kategorien (totalt 12)
Sorter etter navn eller pris

Eliza Gran - "Blomster og bær" sommerkjole  

Denne kjolen kan brukes med en enkel trøye eller bluse, eller på varme sommerdager - med ingenting annet under. Perfekt til sommerfester, men også fin å bruke etter en delig dag på stranden. Nydelig kvalitetsstoff i 100% bomull.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Alexia babykjole  

Perfekt festkjole. Myk kordfløyel i en vakker rødbærfarge. Pyntet med et blomstrete bånd som knyttes på en side.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Blå kaftan  

Denne unike blomstrete tunikaen kommer til å være en del av barndomsminnene! Toppen er langermet med åpen hals. Nydelig kvalitet. Passer til både skjørt og bukser.

Kr. 350,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Bærfargede bukser  

Praktiske kordfløyelsbukser som kan brukes til både fest og hverdags. Buksene er i myk kvalitet som gjør det enkelt for barn å bevege seg. Bare fargen gjør vinterværet litt lysere!

Kr. 239,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Grønt zigzag skjørt  

Dette nydelige skjørtet vil minne deg om din barndom. Morsomt sommermønster. Elastisk liv. 100% bomull. Kombineres med t-skjorte med grønn blomst - se under.

Kr. 282,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Kordfløyelsskjørt  

Praktisk kordfløyelsskjørt med knepping og glidelås i fronten. Skjørtet har lommer på sidene og knytting. Perfekt for høsten/vinter med strømpebukser og en koselig topp! Kan også brukes til festklær

Kr. 256,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Rosa skjørt med blonder  

Rosa kordfløyelsskjørt med hvit blondekant. Knepping og glidelås bak. Nydelig kvalitet i 100% bomull. Til litt finere bruk!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Rutetet skjorte  

Et unikt rutemønster gjør denne skjorten til noe utenom det vanlige. Skjorten er langermet med krage og knapper i fronten.

Kr. 256,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Stripete skjorte  

Et unikt stripemønster gjør denne skjorten til noe utenom det vanlige. Skjorten er langermet med krage og knapper i fronten.

Kr. 256,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Trøye med grønn blomst  

Behagelig og morsom sommertrøye i 100% bomull. Det er meningen at selve blomsten skal være "vintage", så når du vasker toppen vil blomsten bli mer og mer slitt - og finere og finere! Helt i tråd med vintagestilen! Kombineres med grønt sommerskjørt.

Kr. 142,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Vintage blomsterbluse  

Blusen vil minne deg om noe du selv hadde som barn! Den er i et fargerikt blomstermønster og har krage og folder i fronten. Blusen er i god kvalitet og vil bli noe som kommer til å være i familien lenge.

Kr. 375,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Vintage jente kjole  

Den perfekte kjolen til sommerfester eller finere hverdag. Kjolen har en nydelig gammeldags stil. Dette er den perfekte kjolen til å plukke blomster i! Nydelig kvalitetsstoff i 100% bomull.

Kr. 322,-
Mer informasjon

Handlevogn
Totalt kr 0
 • Logg inn / Registrer
 • Tilbud

  Stripete fleecegenser

  Lun og myk stripete fleecegenser. Perfekt for høst og vinter dager. En god genser som kan brukes året rundt, og som passer til det meste.

  Pris kr 184,-
  Veil kr 230.00 ?>
  Spar kr 46.00

  Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
  kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser