Lyseblå velure sparkebukse

Langermet sparkebukse i myk velure. Skrå brystglidelås, brystlomme og knapp i halsen. Den har knapp

Kr 299,-

Sjølivmønstret overall

Morsom hummer/sjøliv mønstret overall! Knapper på begge skuldre og på insiden av bena. Korte bukse

Kr 310,-

Tog overaller

En behagelig, deilig overall i 100% bomull. Togmotivet vil få gutten din til å smile! Lett å vaske.

Kr 99,-
Alle produkter i kategorien (totalt 9)
Sorter etter navn eller pris

Alfabet sparkebukse  

Koselig og lun stripet fleeceoverall med glidelås i siden og knapper på skuldrene. Perfekt for koselige høst/vinterdager!

Kr. 325,-
Mer informasjon

Apekatt overaller  

Praktisk og morsom denimoverall med "lappeteppe apekatt" på fronten. Overallen har trykk-knapper på insiden av beina som gjør det enkelt å skifte bleier. T-skjorten som er vist her selges seperat - se nede under "Relaterte produkter" for å komme til Ape

Kr. 360,-
Mer informasjon

Bomull sparkebukser  

Koselig sparkebukse i myk bomull. Leveres i cowboy eller apekatt-mønster. Sparkebuksen har knapper på både skuldrene og på innsiden av bena.

Kr. 239,-
Mer informasjon

Høstoveraller  

Overallene er av veldig god kvalitet og kan brukes til det meste. Nydelig mykt stoff (100% rayon) og detaljer i tynn blå kordfløyel. Knapper på innsiden av bena.

Kr. 360,-
Mer informasjon

Langermet t-skjorte med matching bukser  

Sett med topp og bukse. Kan brukes som koseklær, pysjamas eller lignende. Buksen har strikk og knytting i livet. Unik og god kvalitet. Leveres i to uliker farger.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Lyseblå velure sparkebukse  

Langermet sparkebukse i myk velure. Skrå brystglidelås, brystlomme og knapp i halsen. Den har knapper på innsiden av bena. Et ordentlig koseplagg!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Sett - sjølivmønstret overall med t-skjorte  

Sett inkludere overall og t-skjorte. Festlig hummer/sjøliv mønstret overall! Overallen har knapper på begge skuldrene og på insiden av beina. Korte bukser. 100% bomull. God kvalitet! Enkel hvit kortermet t-skjorte med knapper på skulderen.

Kr. 399,-
Mer informasjon

Sjølivmønstret overall  

Morsom hummer/sjøliv mønstret overall! Knapper på begge skuldre og på insiden av bena. Korte bukser. 100% bomull. God kvalitet! T-skjorten er ikke inkludert i prisen.

Kr. 310,-
Mer informasjon

Tog overaller  

En behagelig, deilig overall i 100% bomull. Togmotivet vil få gutten din til å smile! Lett å vaske. Knapper på innsiden av bena gjør det praktisk med bleieskift.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Handlevogn
Totalt kr 0
 • Logg inn / Registrer
 • Tilbud

  Stripete fleecegenser

  Lun og myk stripete fleecegenser. Perfekt for høst og vinter dager. En god genser som kan brukes året rundt, og som passer til det meste.

  Pris kr 184,-
  Veil kr 230.00 ?>
  Spar kr 46.00

  Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
  kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser