Prikket solkjole

En morsom "wrap around" sommerkjole. Prikket stoff på utsiden og enfarget stoff på innsiden. Perfekt

Kr 463,-

Grønt zigzag skjørt

Dette nydelige skjørtet vil minne deg om din barndom. Morsomt sommermønster. Elastisk liv. 100% bomu

Kr 282,-

"Blomster og bær" sommerkjole

Denne kjolen kan brukes med en enkel trøye eller bluse, eller på varme sommerdager - med ingenting a

Kr 299,-
Alle produkter i kategorien (totalt 19)
Sorter etter navn eller pris

"Blomster og bær" sommerkjole  

Denne kjolen kan brukes med en enkel trøye eller bluse, eller på varme sommerdager - med ingenting annet under. Perfekt til sommerfester, men også fin å bruke etter en delig dag på stranden. Nydelig kvalitetsstoff i 100% bomull.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Alexia babykjole  

Perfekt festkjole. Myk kordfløyel i en vakker rødbærfarge. Pyntet med et blomstrete bånd som knyttes på en side.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Blomstrete, ermeløs kjole  

Leter du etter den perfekte lille kjolen til sommerfester? Denne kjolen kommer i et delikat blomsterstoff og har røde- og hvite gingham detaljer i kantene. De to lommene i fronten og det høye livet gjør kjolen spesiell og original.

Kr. 245,-
Mer informasjon

Cowboykjole  

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Grønt zigzag skjørt  

Dette nydelige skjørtet vil minne deg om din barndom. Morsomt sommermønster. Elastisk liv. 100% bomull. Kombineres med t-skjorte med grønn blomst - se under.

Kr. 282,-
Mer informasjon

Kordfløyelsskjørt  

Praktisk kordfløyelsskjørt med knepping og glidelås i fronten. Skjørtet har lommer på sidene og knytting. Perfekt for høsten/vinter med strømpebukser og en koselig topp! Kan også brukes til festklær

Kr. 256,-
Mer informasjon

Kordfløyelsskjørt med underskjørt  

Veldig pent kordfjøyelsskjørt med pyntebånd og strikk i livet. Morsomt mønstret underskjørt som gjør antrekket spesielt. Dette skjørtet vil helt sikkert gå i arv!

Kr. 319,-
Mer informasjon

Mushroomkjole  

Høstkjole i myk kordfløyl med et festlig soppmønster. Kjolen har en "peter pan" krage, folder og knapper på fronten.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Nissekjole  

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder. Denne nissemønstrede kjolen er perfekt for juleselskap.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Polokjole  

Stripete kjole med polokrage. Knepping i fronten og knapp ved håndledet. Veldig praktisk og komfortabel! Passer fint med lange bukser under.

Kr. 249,-
Mer informasjon

Prikket solkjole  

En morsom "wrap around" sommerkjole. Prikket stoff på utsiden og enfarget stoff på innsiden. Perfekt til bursdagsselskaper, pyntet hverdag eller rett og slett lek i hagen!

Kr. 463,-
Mer informasjon

Rosa skjørt med blonder  

Rosa kordfløyelsskjørt med hvit blondekant. Knepping og glidelås bak. Nydelig kvalitet i 100% bomull. Til litt finere bruk!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Rutemønstret kjole  

Koselig kjole i gammelrosa rutemønstretflannel. Knepping bak i naken, "peter pan" krage og rysjekant. En liten lomme på fronten.

Kr. 248,-
Mer informasjon

Rødt blomstrete skjørt  

Skjørt med blondekant og lommer som er store nok til å samle skatter i. 100% bomull. Et nydelig rødt, blomstrete stoff! Fin å kombinere med alle farger og topper - spesielt søte trøyer.

Kr. 310,-
Mer informasjon

Rødt eyelet skjørt  

Et nydelig sommerskjørt i klassisk eyelet-stoff. Skjørtet har elastisk liv og snøring i livet. Bomullsfor. Kan brukes til finere anledninger, men er også perfekt med en enkel trøye til sommerdager i parken!

Kr. 210,-
Mer informasjon

Sett med blomsterskjørt og polo topp  

Sommerskjørt i et nydelig blomstermønster. De enkle blondene nederst gjør skjørtet perfekt til sommerfester. Elastisk liv i ryggen. Bomullsfor.
Myk poloskjorte i myk bomull. Toppen har det samme blomsterstoffet i kragen som i kneppestripen foran.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Sommerkjole  

Nydelig ermeløs sommerkjole i myk bomull. Glidelås på siden. Leveres i sjøliv eller bursdagsmønster. Kjolen kan lett kombineres med en bluse for litt mer "pyntede" anledninger!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Vintage jente kjole  

Den perfekte kjolen til sommerfester eller finere hverdag. Kjolen har en nydelig gammeldags stil. Dette er den perfekte kjolen til å plukke blomster i! Nydelig kvalitetsstoff i 100% bomull.

Kr. 322,-
Mer informasjon

ZigZag partykjole  

Morsom partykjole med bursdagsmønster. Kjolen er kortermet med krage og knapper i fronten. Barnet kommer til å huske denne kjolen senere i livet sitt!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Handlevogn
Totalt kr 0
 • Logg inn / Registrer
 • Tilbud

  Stripete fleecegenser

  Lun og myk stripete fleecegenser. Perfekt for høst og vinter dager. En god genser som kan brukes året rundt, og som passer til det meste.

  Pris kr 184,-
  Veil kr 230.00 ?>
  Spar kr 46.00

  Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
  kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser