Undergrupper

Pineapple Kiss - Kordfløyelsskjørt med underskjørt

Veldig pent kordfjøyelsskjørt med pyntebånd og strikk i livet. Morsomt mønstret underskjørt som gjø...

Kr 279,-

Munki Munki - Cowboykjole

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fro...

Kr 336,-

Eliza Gran - Grønt zigzag skjørt

Dette nydelige skjørtet vil minne deg om din barndom. Morsomt sommermønster. Elastisk liv. 100% bomu...

Kr 282,-
Alle produkter i kategorien (totalt 25) Sorter etter navn eller pris

Eliza Gran - Alexia babykjole  

Perfekt festkjole. Myk kordfløyel i en vakker rødbærfarge. Pyntet med et blomstrete bånd som knyttes på en side.

Kr. 225,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Blomster og bær sommerkjole  

Denne kjolen kan brukes med en enkel trøye eller bluse, eller på varme sommerdager - med ingenting annet under. Perfekt til sommerfester, men også fin å bruke etter en delig dag på stranden. Nydelig kvalitetsstoff i 100% bomull.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Ellemi - Blomstrete, ermeløs kjole  

Leter du etter den perfekte lille kjolen til sommerfester? Denne kjolen kommer i et delikat blomsterstoff og har røde- og hvite gingham detaljer i kantene. De to lommene i fronten og det høye livet gjør kjolen spesiell og original.

Kr. 245,-
Mer informasjon

Zutano - Bomullskjole med blomstertrykk  

En bruksvennlig kjole til hverdags. Når hun er lei av å bruke shorts og bukser kan du la henne leke i hagen i denne kjolen! Hun kommer til å trives, og du trenger ikke å bekymre deg!

Kr. 199,-
Mer informasjon

Zutano - Bunny dress  

Very fun dress for all seasons! Great with pink velure leggings or bare legs! Easy to wash and very comfortable. Buttons up the front and long sleeves.

Kr. 180,-
Mer informasjon

Munki Munki - Cowboykjole  

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Grønt zigzag skjørt  

Dette nydelige skjørtet vil minne deg om din barndom. Morsomt sommermønster. Elastisk liv. 100% bomull. Kombineres med t-skjorte med grønn blomst - se under.

Kr. 282,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Kordfløyelsskjørt  

Praktisk kordfløyelsskjørt med knepping og glidelås i fronten. Skjørtet har lommer på sidene og knytting. Perfekt for høsten/vinter med strømpebukser og en koselig topp! Kan også brukes til festklær

Kr. 262,-
Mer informasjon

Pineapple Kiss - Kordfløyelsskjørt med underskjørt  

Veldig pent kordfjøyelsskjørt med pyntebånd og strikk i livet. Morsomt mønstret underskjørt som gjør antrekket spesielt. Dette skjørtet vil helt sikkert gå i arv!

Kr. 279,-
Mer informasjon

Munki Munki - Mushroomkjole  

Høstkjole i myk kordfløyl med et festlig soppmønster. Kjolen har en "peter pan" krage, folder og knapper på fronten.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Munki Munki - Nissekjole  

En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder. Denne nissemønstrede kjolen er perfekt for juleselskap.

Kr. 336,-
Mer informasjon

Sophie & Lillie - Prikket solkjole  

En morsom "wrap around" sommerkjole. Prikket stoff på utsiden og enfarget stoff på innsiden. Perfekt til bursdagsselskaper, pyntet hverdag eller rett og slett lek i hagen!

Kr. 463,-
Mer informasjon

Zutano - Ring around dress  

Very fun dress for all seasons! Great with pink or blue velure leggings or bare legs! Easy to wash and very comfortable. Buttons up the front and long sleeves.

Kr. 140,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Rosa skjørt med blonder  

Rosa kordfløyelsskjørt med hvit blondekant. Knepping og glidelås bak. Nydelig kvalitet i 100% bomull. Til litt finere bruk!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Zutano - Rutemønstret kjole  

Koselig kjole i gammelrosa rutemønstretflannel. Knepping bak i naken, "peter pan" krage og rysjekant. En liten lomme på fronten.

Kr. 248,-
Mer informasjon

Spike & Ella - Rødt blomstrete skjørt  

Skjørt med blondekant og lommer som er store nok til å samle skatter i. 100% bomull. Et nydelig rødt, blomstrete stoff! Fin å kombinere med alle farger og topper - spesielt søte trøyer.

Kr. 310,-
Mer informasjon

Ellemi - Rødt eyelet skjørt  

Et nydelig sommerskjørt i klassisk eyelet-stoff. Skjørtet har elastisk liv og snøring i livet. Bomullsfor. Kan brukes til finere anledninger, men er også perfekt med en enkel trøye til sommerdager i parken!

Kr. 210,-
Mer informasjon

Ellemi - Sett - blomsterskjørt og polo topp  

Sommerskjørt i et nydelig blomstermønster. De enkle blondene nederst gjør skjørtet perfekt til sommerfester. Elastisk liv i ryggen. Bomullsfor.
Myk poloskjorte i myk bomull. Toppen har det samme blomsterstoffet i kragen som i kneppestripen foran.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Zutano - Sett - prikket kjole og bomullsbukse  

En morsom, fargeglad kjole og knallrosa leggings. Kjolen er perfekt uten noe under, eller bare med en liten trøye på kjøligere dager. Enkle bomullstights med elastisk liv. Et lite antrekk som kan lyse opp dagen til barnet ditt! 100% bomull.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Zutano - Sett - stripet kjole og mintfargede bomullsbukse  

Deilig myk langermet kjole med knapper i fronten. Kjolen leveres med mintgrønne tights som kan brukes under. 100% bomullstights med elastisk liv.

Kr. 194,-
Mer informasjon

Munki Munki - Sommerkjole  

Nydelig ermeløs sommerkjole i myk bomull. Glidelås på siden. Leveres i sjøliv eller bursdagsmønster. Kjolen kan lett kombineres med en bluse for litt mer "pyntede" anledninger!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Sophie & Lillie Tunic dress  

A unique tunic dress that can be worn as a dress or over pants. Open collar and wide sleeves gives this dress a vintage-feeling! 100% cotton, machine wash. The dress is a bit narrow, we recommend you go up one size.

Norsk beskrivelse kommer snart

Kr. 481,-
Mer informasjon

Eliza Gran - Vintage jente kjole  

Den perfekte kjolen til sommerfester eller finere hverdag. Kjolen har en nydelig gammeldags stil. Dette er den perfekte kjolen til å plukke blomster i! Nydelig kvalitetsstoff i 100% bomull.

Kr. 322,-
Mer informasjon

Oinkbaby - Vårkjole  

En fargesterk, søt bomullskjole. Korte ermer, krage og knapper i fronten. Et morsomt og originalt mønster som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet! Perfekt til dager hvor den lille er lei av bukser eller shorts. Kan også brukes over bukser.

Kr. 137,-
Mer informasjon

Munki Munki - ZigZag partykjole  

Morsom partykjole med bursdagsmønster. Kjolen er kortermet med krage og knapper i fronten. Barnet kommer til å huske denne kjolen senere i livet sitt!

Kr. 320,-
Mer informasjon

Handlevogn
Totalt kr 0
  • Logg inn / Registrer

  • Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
    kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser