Alle produkter i kategorien (totalt 13)

Zutano - Bomullstopp med blomstertrykk  

En morsom og praktisk topp som kan brukes til både hverdags og fest. Toppen har knytting bak, rund krage, korte ermer og knapper i fronten. 100% bomull.

Kr. 172,-
Mer informasjon

TILBUD! Cowboy-skjorte i cord  

En morsom westernskjorte i cordstoff. Myk 100% bomull. Passer perfekt til de behagelige grønne cordbuksene under.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Ej sikke lej - Ekorn t-skjorte  

Fargerik kortermet t-skjorte med trykk på fronten. God, myk kvalitet bomull!

Kr. 80,-
Mer informasjon

TILBUD! Hvit bluse  

Hvit langermet topp i 100% myk bomull. Den har en "peter pan" krage og knyttingen i nakken. Passer fint til det meste, både til fest og hverdags!

Kr. 99,-
Mer informasjon

TILBUD! Høstlig omslagsjakke  

En myk og deilig omslagsjakke i bomull, kantet med et sikksakk-bånd! Perfekt for bruk i barnehagen med jeans eller cordbukser, men også til finere anledninger. Hvis du lar barnet ditt velge hva hun vil ha på - er det stor sannsynlighet for at hun velger denne!

Kr. 250,-
Mer informasjon

TILBUD! Høyhals i myk bomull  

Høyhalset topp i myk bomull med festlig blomstrete mønster. Toppen er a-formet, dvs. litt videre i livet - perfekt over hverdagsbukser, skjørt eller til litt finere bruk under kjoler. Toppen er litt smal og det kan være lurt å gå opp en størrelse.

Kr. 150,-
Mer informasjon

TILBUD! Kunstnerstunika  

Lyseblå a-formet bluse med knepping i fronten. Blusen har rund "peter pan" krage og lange ermer. Blusen er i 100% nydelig myk bomull! Kan brukes til litt finere anledninger eller med jeans.

Kr. 199,-
Mer informasjon

TILBUD! Langermet topp  

En veldig feminin topp med "fluted" ermer med splitt. Brukes til litt finere anledninger. 100% bomull. Maskinvask.

Kr. 199,-
Mer informasjon

TILBUD! Lilla skjorte  

En klassiker for småpiker. Rund krage og front knapper matcher med blomster-kords - se nedenfor.

Kr. 175,-
Mer informasjon

TILBUD! Mandarin krage tunika  

En unik topp med prikket mønster. Mandarin krage og 4 knapper på fronten. Veldig søt med en hvit eller rosa høyhals genser under! Passer utmerket med "Bukser med pirkket kant" avbildet under.

Kr. 199,-
Mer informasjon

Rosa bluse - UTSOLGT  

Nydelig bluse med rund krage og knapper i fronten. Stripet mønster med sølvtråd. Veldig fin til julefester. Passer bra med "Jeans med rosabånd" - se nedefor for detaljer.

Kr. 180,-
Mer informasjon

TILBUD! Trøye med grønn blomst  

Behagelig og morsom sommertrøye i 100% bomull. Det er meningen at selve blomsten skal være "vintage", så når du vasker toppen vil blomsten bli mer og mer slitt - og finere og finere! Helt i tråd med vintagestilen! Kombineres med grønt sommerskjørt.

Kr. 299,-
Mer informasjon

TILBUD! Vintage blomsterbluse  

Blusen vil minne deg om noe du selv hadde som barn! Den er i et fargerikt blomstermønster og har krage og folder i fronten. Blusen er i god kvalitet og vil bli noe som kommer til å være i familien lenge.

Kr. 299,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser