Vi anbefaler:
Alle produkter i kategorien (totalt 17)

Apekatt-tunika  

TILBUD! Tunika er i denim og har knapper bak i nakken. Brodert apekatt på fronten og med flanell rysjer nederst. T-skjorten vist her selges seperat - se nede under "Releterte produkter" for å komme til Apekatt t-skjorten."

Kr. 199,-
Mer informasjon

Blomster t-skjorte  

A fresh spring/summer t-shirt with flower design. Material - 95% Cotton 5% Spandex

Kr. 175,-
Mer informasjon

Blomstrete skjorte  

TILBUD! Langermet skjorte i 100% bomull. Kan kombineres med mye. Praktisk og behagelig med frontknepping og krage. Helårs skjorte.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Zutano - Bomullstopp med blomstertrykk  

En morsom og praktisk topp som kan brukes til både hverdags og fest. Toppen har knytting bak, rund krage, korte ermer og knapper i fronten. 100% bomull.

Kr. 172,-
Mer informasjon

Cowboy-skjorte i cord  

En morsom westernskjorte i cordstoff. Myk 100% bomull. Passer perfekt til de behagelige grønne cordbuksene under.

Kr. 175,-
Mer informasjon

Ej sikke lej - Ekorn t-skjorte  

Fargerik kortermet t-skjorte med trykk på fronten. God, myk kvalitet bomull!

Kr. 80,-
Mer informasjon

TILBUD! Hvit bluse  

Hvit langermet topp i 100% myk bomull. Den har en "peter pan" krage og knyttingen i nakken. Passer fint til det meste, både til fest og hverdags!

Kr. 99,-
Mer informasjon

Høyhals i myk bomull  

TILBUD! Høyhalset topp i myk bomull med festlig blomstrete mønster. Toppen er a-formet, dvs. litt videre i livet - perfekt over hverdagsbukser, skjørt eller til litt finere bruk under kjoler. Toppen er litt smal og det kan være lurt å gå opp en størrelse.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Kimono topp  

Kle opp barnet ditt med stil i denne Asiatiskmønstrede kimonoen. Til hverdags og mer spesielle anledninger. Kan brukes både som en tynn jakke eller topp. Varm maskinvask/ tørkes på lav varme. Håndlaget.

Kr. 375,-
Mer informasjon

Kordfløyel tunika  

TILBUD! Kordfløyelstunika i 2 ulike farger/mønstre. Tunikaen er ermløs og foret med et morsomt stoff. Kan kombineres med mye - se nedenfor for ideer!

Kr. 150,-
Mer informasjon

Kunstnerstunika  

TILBUD! Lyseblå a-formet bluse med knepping i fronten. Blusen har rund "peter pan" krage og lange ermer. Blusen er i 100% nydelig myk bomull! Kan brukes til litt finere anledninger eller med jeans.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Langermet topp  

TILBUD! En veldig feminin topp med "fluted" ermer med splitt. Brukes til litt finere anledninger. 100% bomull. Maskinvask.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Lilla skjorte  

En klassiker for småpiker. Rund krage og front knapper matcher med blomster-kords - se nedenfor.

Kr. 199,-
Mer informasjon

Mandarin krage tunika  

En unik topp med prikket mønster. Mandarin krage og 4 knapper på fronten. Veldig søt med en hvit eller rosa høyhals genser under! Passer utmerket med "Bukser med pirkket kant" avbildet under.

Kr. 210,-
Mer informasjon

Prikkete skjorte  

TILBUD! Langermet skjorte i 100% bomull. Kan kombineres med mye. Grei og behagelig med frontknepping og krage. Helårs skjorte.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Short sleeved eyelet blouse  

100% cotton summer blouse in a romantic vintage style. Easily worn for everyday or for a bit more special occassions. See below for suggested matches.

Kr. 210,-
Mer informasjon

Vintage blomsterbluse  

Blusen vil minne deg om noe du selv hadde som barn! Den er i et fargerikt blomstermønster og har krage og folder i fronten. Blusen er i god kvalitet og vil bli noe som kommer til å være i familien lenge.

Kr. 299,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0
Tilbud

Wool rest

A perfect choice for baby’s comfort anywhere, frequently used in prams or to lie baby on in cold surroundings! A unique alternative to the traditiona

Pris kr 499,-
Veil kr 575.00
Spar kr 76.00



Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser