Vi anbefaler:
Alle produkter i kategorien (totalt 16)

Apekatt-tunika  

TILBUD! Tunika er i denim og har knapper bak i nakken. Brodert apekatt på fronten og med flanell rysjer nederst. T-skjorten vist her selges seperat - se nede under "Releterte produkter" for å komme til Apekatt t-skjorten."

Kr. 199,-
Mer informasjon

Basic body  

TILBUD! Fargerik body i slitesterk og god kvalitet. Konvoluttåpning og trykk-knapper.

Kr. 85,-
Mer informasjon

Blomstrete skjorte  

TILBUD! Langermet skjorte i 100% bomull. Kan kombineres med mye. Praktisk og behagelig med frontknepping og krage. Helårs skjorte.

Kr. 99,-
Mer informasjon

TILBUD! Hvit bluse  

Hvit langermet topp i 100% myk bomull. Den har en "peter pan" krage og knyttingen i nakken. Passer fint til det meste, både til fest og hverdags!

Kr. 99,-
Mer informasjon

Høyhals i myk bomull  

TILBUD! Høyhalset topp i myk bomull med festlig blomstrete mønster. Toppen er a-formet, dvs. litt videre i livet - perfekt over hverdagsbukser, skjørt eller til litt finere bruk under kjoler. Toppen er litt smal og det kan være lurt å gå opp en størrelse.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Kordfløyel tunika  

TILBUD! Kordfløyelstunika i 2 ulike farger/mønstre. Tunikaen er ermløs og foret med et morsomt stoff. Kan kombineres med mye - se nedenfor for ideer!

Kr. 150,-
Mer informasjon

Kortermet t-skjorte  

TILBUD! Enkel kortermet t-skjorte i en nydelig lys blå farge. Knapper på skulderen. 100% bomull.

Kr. 75,-
Mer informasjon

Kunstnerstunika  

TILBUD! Lyseblå a-formet bluse med knepping i fronten. Blusen har rund "peter pan" krage og lange ermer. Blusen er i 100% nydelig myk bomull! Kan brukes til litt finere anledninger eller med jeans.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Langermet topp  

TILBUD! En veldig feminin topp med "fluted" ermer med splitt. Brukes til litt finere anledninger. 100% bomull. Maskinvask.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Zutano - Oransje t-trøye  

Koslig langermet orasje trøye med knapper på skuldrene som gjør den lett å ta av og på! Passer fint i kombinasjon med flere av våre andre Zutano produkter. Morsomme, sterke farger som passer til enhver årstid!

Kr. 95,-
Mer informasjon

Oinkbaby - Prikkete rosa body  

Fargerik body i slitesterk og god kvalitet. Konvoluttåpning og trykk-knapper.

Kr. 110,-
Mer informasjon

Prikkete skjorte  

TILBUD! Langermet skjorte i 100% bomull. Kan kombineres med mye. Grei og behagelig med frontknepping og krage. Helårs skjorte.

Kr. 99,-
Mer informasjon

Oinkbaby - Rosa stripet t-trøye  

Langmermet t-trøye i 95% bomull og 5% elastane. En veldig deilig t-trøye som kan brukes året rundt.

Kr. 120,-
Mer informasjon

Stripet jentetrøye  

Morsom, bruksvennlig stripet trøye. Originale 70talls inspirerte striper som passer til alle typer shorts eller bukser! 100% bomull.

Kr. 85,-
Mer informasjon

Sukkertøy-trøye  

En behagelig langermet trøye med unikt sukkertøymønster! Knapper på skuldrene gjør den lett å ta av og på. Se under for forslag til kombinasjon med andre plagg.

Kr. 110,-
Mer informasjon

Vintage blomsterbluse  

Blusen vil minne deg om noe du selv hadde som barn! Den er i et fargerikt blomstermønster og har krage og folder i fronten. Blusen er i god kvalitet og vil bli noe som kommer til å være i familien lenge.

Kr. 299,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0
Tilbud

Wool rest

A perfect choice for baby’s comfort anywhere, frequently used in prams or to lie baby on in cold surroundings! A unique alternative to the traditiona

Pris kr 499,-
Veil kr 575.00
Spar kr 76.00Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser