Vi anbefaler:
Alle produkter i kategorien (totalt 7)

Alexia babykjole  

TILBUD! Perfekt festkjole. Myk kordfløyel i en vakker rødbærfarge. Pyntet med et blomstrete bånd som knyttes på en side.

Kr. 250,-
Mer informasjon

Fargerik sirkelkjole  

En morsom kjole til alle årstider! Perfekt sammen med blå eller rosa velurestrømpebukser eller bare ben! Veldig behagelig å ha på, og enkel å vaske. Kjolen har knapper i fronten og korte ermer.

Kr. 125,-
Mer informasjon

Kaninkjole  

En morsom kjole til alle årstider! Perfekt sammen med rosa velurestrømpebukser eller jeans. Veldig behagelig å ha på, og enkel å vaske. Knapper i fronten og lange ermer.

Kr. 150,-
Mer informasjon

Mushroomkjole  

TILBUD! Høstkjole i myk kordfløyl med et festlig soppmønster. Kjolen har en "peter pan" krage, folder og knapper på fronten.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Nissekjole  

TILBUD! En unik og morsom kjole for enhver anledning. Kjolen er laget av børstet bomull, har knapper på fronten og en "peter pan" krage. Kjolen er langermet og har folder. Denne nissemønstrede kjolen er perfekt for juleselskap.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Sett - prikket kjole og bomullsbukse  

TILBUD! En morsom, fargeglad kjole og knallrosa leggings. Kjolen er perfekt uten noe under, eller bare med en liten trøye på kjøligere dager. Enkle bomullstights med elastisk liv. Et lite antrekk som kan lyse opp dagen til barnet ditt! 100% bomull.

Kr. 125,-
Mer informasjon

Sett - stripet kjole og mintfargede bomullsbukse  

Deilig myk langermet kjole med knapper i fronten. Kjolen leveres med mintgrønne tights som kan brukes under. 100% bomullstights med elastisk liv.

Kr. 195,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0
Tilbud

Wool rest

A perfect choice for baby’s comfort anywhere, frequently used in prams or to lie baby on in cold surroundings! A unique alternative to the traditiona

Pris kr 499,-
Veil kr 575.00
Spar kr 76.00Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser