Alle produkter i kategorien (totalt 14)

TILBUD! Blomstrede bukser  

Kule bukser i et spesielt blomstermønster. Buksene er i tykk bomull og er perfekt for høsten. Brukes til litt finere anledninger.

Kr. 250,-
Mer informasjon

TILBUD! Blå linbukser  

Jeg er glad i barneklær som tillater barnet frihet! Disse små linbuksene (inspirert av "Doctors Scrubs") kan brukes til det meste og er dessuten veldig trendy! De er løse og ledige med rette, lange ben og har et elastisk, behagelig liv med knytting.

Kr. 199,-
Mer informasjon

TILBUD! Bærfargede kordbukser  

Praktiske kordfløyelsbukser som kan brukes til både fest og hverdags. Buksene er i myk kvalitet som gjør det enkelt for barn å bevege seg. Bare fargen gjør vinterværet litt lysere!

Kr. 299,-
Mer informasjon

TILBUD! Cordbukser med sleng  

Myke, lysegrønne cordbukser i et lett materiale, sleng i bena og elastisk liv. Buksene er lett å trekke på, og har to baklommer. Passer perfekt til toppene under.

Kr. 199,-
Mer informasjon

TILBUD! Fargerik vendbar bukse  

Unike vendbare bukser med elastisk liv og vide bein. På den ene siden er et mykt, rosa cordstoff, på den andre et morsomt bomullsmønster. To bukser i en!

Kr. 299,-
Mer informasjon

TILBUD! Flower-power bukser  

Myk burgunder kordfløyelsbukser med påsydde blomster, strikk i livet og en fløyelstripe på hvert bein. En fin bukse som passer til mange anledninger!

Kr. 275,-
Mer informasjon

TILBUD! Grønn og hvit bukse  

En praktisk og morsom bukse i lett materiale som kan brukes sammen med mange ulike topper. Perfekt til hverdags - svært komfortabel og enkel å vaske. Vide ben gir stor bevegelsesfrihet. Elastisk liv og lommer på siden. 100% bomull.

Kr. 125,-
Mer informasjon

TILBUD! Jeans med rosa bånd  

Litt finere jeans. Det som gjør denne buksen litt spesiell er et nydelig rosa bånd i llivet - det gir litt særpreg! Kvaliteten er veldig god og behagelig med litt "stretch".

Kr. 199,-
Mer informasjon

TILBUD! Kordbukser med blomster mønster  

Myke, komfortable kordbukser med strikk i korsryggen og vide bukselegger. En perfekt match med den Lilla skjorte avbildet nedenfor.

Kr. 199,-
Mer informasjon

TILBUD! Myke kordfløyelsbukser  

Anvendelige bukser i myk kordfløyel med strikk i livet og baklommene. En fin bukse til barnehagen. Kan kombineres med mye- se nedenfor for noen ideer!

Kr. 160,-
Mer informasjon

TILBUD! Sarongaktige bukser  

Myke bomullsbukser med høyt liv og vide ben. Elastisk liv og justerbar knytting bak. Baklommer og sidelomme på ett av bena. En fin bukse til hverdags eller fest, og et godt alternativ til skjørt og kjoler.

Kr. 150,-
Mer informasjon

TILBUD! Seilerbukser  

Morsomme seilerbukser med vide ben. 3 knapper på hver side av fronten. Strikk bak. Lett og mykt stoff i 100 % bomull.

Kr. 150,-
Mer informasjon

TILBUD! Sett med blå/hvit bukser og hjerte-trøye  

Settet består av morsom sommerbukse i blått og hvitt gingham-stoff. Hvert ben har både blonder og en liten kant nederst. Elastisk liv. 100% bomull.
Hjertet foran gjør toppen original og spesiell. Rund hals og korte ermer. Veldig god kvalitet i 100% bomull.

Kr. 250,-
Mer informasjon

TILBUD! Sett med rutete bukser og fluffy topp  

Søte sommerbukser med blondekant på hvert bein. Buksene leveres med en morsom blondetopp med knyting på hver skulder. Kan brukes med en liten hvit t-trøye, eller ingenting annet.

Kr. 399,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser