Vi anbefaler:
Alle produkter i kategorien (totalt 10)

Blomstrede bukser  

TILBUD! Kule bukser i et spesielt blomstermønster. Buksene er i tykk bomull og er perfekt for høsten. Brukes til litt finere anledninger.

Kr. 199,-
Mer informasjon

Bærfargede kordbukser  

Praktiske kordfløyelsbukser som kan brukes til både fest og hverdags. Buksene er i myk kvalitet som gjør det enkelt for barn å bevege seg. Bare fargen gjør vinterværet litt lysere!

Kr. 199,-
Mer informasjon

Fargerik vendbar bukse  

Unike vendbare bukser med elastisk liv og vide bein. På den ene siden er et mykt, rosa cordstoff, på den andre et morsomt bomullsmønster. To bukser i en!

Kr. 299,-
Mer informasjon

Flower-power bukser  

Myk burgunder kordfløyelsbukser med påsydde blomster, strikk i livet og en fløyelstripe på hvert bein. En fin bukse som passer til mange anledninger!

Kr. 199,-
Mer informasjon

Myke kordfløyelsbukser  

TILBUD! Anvendelige bukser i myk kordfløyel med strikk i livet og baklommene. En fin bukse til barnehagen. Kan kombineres med mye- se nedenfor for noen ideer!

Kr. 120,-
Mer informasjon

Zutano - Rosa velurbukser  

Myke, komfortable velurbukser med elastisk liv. Buksene kombineres fint med en mengde topper - se under for ideer. Kan brukes også under kjoler og tunika. Passer alle årstider.

Kr. 135,-
Mer informasjon

Oinkbaby - Rosastripet kosebukse  

Behagelige kosebukser i 95% bomull og 5% elastane. Fin passform og strikk i livet. En riktig koslig, deilig bukse! Kan kombineres med stripet t-trøye som vist under.

Kr. 105,-
Mer informasjon

Sommerbluse og linbukse  

Sett bestående av bluse og bukse. En nydelig sommerbluse med bursdagsmønster. Knapper på hver skulder. Leveres med lyseblå linbukser som vist på bildet. Buksene har strikk i midjen.

Kr. 299,-
Mer informasjon

Stripete capri bukse  

En praktisk og morsom bukse i lett materiale som kan brukes sammen med mange forskjellige topper. Perfekt til hverdags - svært komfortabel og enkel å vaske. Vide ben gir stor bevegelsesfrihet. Elastisk liv og lommer på siden. 100% bomull.

Kr. 120,-
Mer informasjon

Trekk-på bomullsbukser  

Komfortable bomullsbukser som er lette å trekke på og som passer perfekt under tunikaer, høstgensere og kjoler. Buksene passer spesielt godt til høsttunikaen som er vist under.

Kr. 120,-
Mer informasjon

 
Totalt kr 0
Tilbud

Wool rest

A perfect choice for baby’s comfort anywhere, frequently used in prams or to lie baby on in cold surroundings! A unique alternative to the traditiona

Pris kr 499,-
Veil kr 575.00
Spar kr 76.00Frosk i Hagen - alle rettigheter reservert. For bedriftsavtale eller spesialtilbud på større bestillinger, kontakt oss på
kontakt@froskihagen.no | Forsiden | Om oss | Betingelser