SØK
Home Bli Medlem Glemt Passord? Om Frosk i Hagen Min konto Nyhetsbrev Personvern

Baby

Gutter

Jenter

Tilbehør

Gaveideer

Sommer
klær


Synet av glade barn som leker i en fargerik hage er kanskje den beste måten å forklare hva som inspirerer oss i Frosk i Hagen.

Vår visjon er å gi en morsom og effektiv handle opplevelse for travle foreldre eller andre som er på jakt etter unike og funksjonelle barneklær.

Å handle hos Frosk i Hagen er og en morsom og praktisk måte å sende gaver. Vi har mange gode gaveideer til småbarn, gutter og jenter. Alle levert i gave innpakning uten ekstra kostnad.

Våre klær er importert fra små og mellomstore designere i USA som deler vår inspirasjon og motivasjon. Alle produktene som blir solgt via Frosk i Hagen er håndplukket, og mange av merkevarene har sin europeiske debut her hos Frosk i Hagen, noe både designerne og vi selv synes er veldig spennende.

Vi er et mor og datter team. Mor – Inger Krogsveen Stover, en kunstner og hage entusiast er design konsulent for Frosk i Hagen. Datter, Sarah Stover Hannevik, meg, er grunnlegger av Frosk i Hagen. Jeg har en omfattende bakgrunn i detalj handel, en Bachelor grad i engelsk litteratur, utdannelse i web design og har arbeidet i produkt utvikling innen internett industrien de siste 5 årene. Jeg driver Frosk i Hagen.

Vi mener at ved å handle hos Frosk i Hagen vil du finne morsomme klær til dine barn, og du får mer tid til å leke med dem.

Vi håper du liker hva vi har å by på, og at du her finner noe som kan få både deg og dine barn til å smile.

Sarah og Inger.

Hjelp Kundesenter Kontakt oss